15 Temmuz 2012 Pazar

Counter Strike 1.6 indir - Cs 1.6 indir

Sierra firmasının efsane oyunu olan Half Life'ın multiplayer savaş modu olarak ortaya çıkan Counter Strike oyunu geliştirilerek 1.6 versiyonu ile karşınıza çıkıyor.Valve oyunlar konusundaki uzmanlığını göstererek, bağımlılık yaratan bir oyun ortaya çıkardı.Oyunu Counter Strike Source adıyla da görebilirsiniz.Half Life oyununu oynayanlar bu oyunun da nasıl bir tarz olacağını zaten çok iyi biliyorlardı.Steam firması oyunu ücretsiz olarak yayınlamaya başladı.Bu arada bilmeyenler için Steam yeni nesil oyun satış ve dağıtım sitesi olarak karşımıza çıkan en büyük site.Tavsiyemiz bu siteye bir göz atmanızdan yana.
Oyun Açıklaması: CS bu defada 1.6 ile karşınızda.Yıllardır bilgisayarda oynadığınız Counter Strike 1.6 versiyonunda gelen özellikler ile oyunda daha etkin olacaksınız. Ücretsiz olarak temin edeceğiniz oyun ile asker ve teroristlerden birini seçip savaş içerisine giriyorsunuz. Amacınız sevilen silahlarla düşmanları öldürüp savaşı kazanmak. Bu etkileyici anların içinde kendinize yer bulmak için çok beklemeyin.
Yine takımlar halinde savaşıyorsunuz oyunda.Online oyun oynamanın zevki gelişen Adsl teknolojisi ve internet hızı ile artıyor.Online oyun oynayabileceğiniz bir çok server da mevcut.Diğer oyuncu yada oyundaki anlamıyla savaşçılarla kıyasıya rekabet edebilirsiniz.Oyun motoru daha da geliştirilerek oynama zevki artmış.Değişik mod ve haritalarla oyuna renk gelmiş.Aksiyon oyunu sevenlerin tam istediği tarzdan bir oyun haline gelmiş.
Oyunu oynarken ekran ayarları ile sakın oynamayın.Ekranın en ideal grafik ayarı : 1024*768dir, grafiklerinizi buna göre ayarlayın.CS 1.6 sürümü ile daha hoş görüntülerle piyasaya sürülmüş.Bu kaliteli grafikler de oyunun oynanışına direk yansıyor ve daha hoş bir oyuncu deneyimi oluşturuyor.
Counter Strike 1.6 indirme sistem gereksinimleri :
  • İşlemci : Pentium 3 800 Mh
  • İşletim Sistemi : Windows Xp / Vista / 7
  • Ram : 128 Mb
  • Ekran Kartı 32 Mb
  • Boş alan : 500 Mb
  • Klavye ve mouse
  • Multiplayer oynamak için internet bağlantısı 
  • İNDİR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder