12 Temmuz 2012 Perşembe

Moto GP 08 indir motor yarış oyunu pc

 

Moto GP 08

Moto GP çıktığı ilk günden ilgileri üzerine çekmeyi başarmış ve zamanla efsane olmuş bir oyun. Efsane oyunumuz Moto GP bu sefer 2008 sürümüyle sevenlerine yeniden merhaba diyor. Motor oyunlarının en iyi hazırlanmış oyunu olan Moto GP yeni sürüm oyunuyla yine piyasalara emin adımlarla girmiş bulunuyor. Oyun çok güzel hazırlanmış, grafik tasarımları bir harika. Oyun düşüş şampiyonluk giriş çıkış sahneleri çok güzel kurgulanmış. Moto GP serisinin 2008 oyunu tam bir motorsiklet oyunu oyunda nefes kesici sahneler var atlama anları gibi. Eger motorsikletle giderken düşerseniz sakatlanıp yaralanıyorsunuz.
Oyuna yeni pistler eklenmiş yeni pistler çok gerçekçi olmuş. Yeni motorlar eklenmiş motorlar çok güzel ayrıyeten kendi motorunuzu yapabiliyorsunuz motorundan camına kadar her şeyi seçebiliyorsunuz. Video sahneleri eklenmiş video sahneleri oyuna bir başka hava vermiş.
Turnuvalara katılıyoruz turnuvalarda kupayı kazanmaya çalışıyoruz. Kupayı kazanınca para kazanıyoruz ve motorumuzu güçlendiriyoruz.


İNDİR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder