22 Mayıs 2013 Çarşamba

Köstebek Pasta Tarifi

Köstebek Pasta Tarifi

Köstebek Pastanın Yapılışı:
 Yumurta ve şekeri köpürünceye kadar çırpalım. Un ve ve kabartma tozu hariç bütün malzemeleri sırasıyla ekleyelim. Bu arada çırpmaya devam edelim. Kabartma tozunu ve unu elek yardımıyla ilave edelim. Kare bir fırın tepsisine yağlı kağıt serip kekimizi dökelim. 150-160 derece fırında pişirelim. Piştiğinden emin olmak için bir küdran batıralım. Pişen kekimizi soğumaya bırakalım. Bu arada muhallebimizi hazırlayalım. Un, nişasta vanilya ve şekeri bir tencerde karıştıralım. Sütünüde ekleyip karıştırarak ocağa alalım. Kaynayıncaya kadar karıştırarak pişirelim. Altını kapatıp margarini ilave edelim. DEVAMI: Köstebek Pasta (Porsiyonluk)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder