12 Mayıs 2013 Pazar

Haşhaşlı Revani

Haşhaşlı Revani Tatlısının Yapılışı
Yumurta ve şekeri köpürünceye kadar çırpalım.
sıvı yağ ve sütü ilave edip çırpmaya devam edelim.
Sırasıyla irmik, haşhaş, un kabartma tozu ve vanilyayıda ekleyip yağlanmış kare borcama dökelim.
170 derece fırında kızarana kadar pişirelim.
Şerbeti için suyu ve şekeri ocağa koyup kaynatalım.
Kaynadıktan sonra 3-4 damla limon
Devamı: Haşhaşlı Revani


etiketler: Haşhaşlı Revani Nasıl Yapılırhaşhaşlı revani portakal ağacıHaşhaşlı Revani Tarifihaşhaşlı revani tarifi portakal ağacıhaşhaşlı revani tarifi resimlihaşhaşlı revani yapılışıhaşhaşlı revani yemek tarifihaşhaşlı revani yemek ustalarıhaşhaşlı tatlıhaşhaşlı tatlı tarifleriresimli haşhaşlı revani tatlısı tarifirevani tarifiyemek ustası

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder