12 Mayıs 2013 Pazar

Patlıcan Karnıyarık

Patlıcan karnıyarık nasıl yapılır?
Patlıcanları alacalı soyup bir tarafına bıcakla çizik atıp bol sıvı yağda kızartalım.
Havlu kağıt üzeine alıp bekletelim.
Bu arada iç harç için soğanları yemeklik doğrayıp az sıvı yağda kavuralım.
Kıymayı ilave edip suyunu salıp çekene  kadar pişirelim.
Biber ve domatesleride ilave edip salça ve baharatlarıda ekleyelim.
En son kıyılmış maydanozları ekleyelim.
Tamamen suyunu çekene kadar pişirelim.
Patlıcanları tepsiye alıp çizdiğimiz
Devamı: Patlıcan Karnıyarık 


etiketler: kolay yemek tarifleriPatlıcan KarnıyarıkPatlıcan Karnıyarık Nasıl Yapılırpatlıcan karnıyarık oktay ustaPatlıcan Karnıyarık TarifiPatlıcan Karnıyarık tarifleriPatlıcan Karnıyarık yapılışıPatlıcan Karnıyarık yapımıpatlıcan karnıyarık yemeğipratik yemek tarifleriresimli yemek tarifleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder