12 Mayıs 2013 Pazar

Pudingli İrmik Tatlısı

Pudingli İrmik Tatlısı Nasıl Yapılır
İlk önce tabanı için bisküvileri iyice kırıp tereyağıyla birlikte yoğuralım.
Kare borcam tepsinin dibine bastırarak yayalım.İrmik tatlısının bütün malzemelerini karıştırıp, kaynayıncaya kadar karıştırarak pişirelim.Bisküvilerin üzerine düzgün bir şekilde yayalım.Pudingide tarife göre pişirip irmiğin üzerine dökelim.Tatlımızın ilk sıcaklığı geçince dolaba kaldırıp, en a 3-4 saat dinlendirelim.Üzerine damla çikolata yada hindistan ceviziyle süsleyip servis yapalım
Devamı: Pudingli İrmik Tatlısı 



etiketler: irmik tatlısıirmik tatlısı nasıl yapılırirmik tatlısı tarifiirmik tatlısı yapılışıPudingli İrmik TatlısıPudingli İrmik Tatlısı Nasıl YapılırPudingli İrmik Tatlısı oktay ustaPudingli İrmik Tatlısı portakal ağacıPudingli İrmik Tatlısı Tarifitatlı tarifi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder